Trouwlocatie Aalsmeer

Droomt u van een sprookjesachtige trouwdag op een onvergetelijke locatie? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Ons restaurant, gevestigd in het pittoreske Aalsmeer, is niet alleen een fantastische plek om te dineren, maar ook een uitzonderlijke trouwlocatie.

U kunt bij ons terecht voor een complete trouwdag, van ceremonie, tot borrel, diner & feest. Maar het is ook mogelijk om maar een deel van het trouwfeest bij ons te houden, zoals een romantisch Italiaans diner of een groot trouwfeest.

Onze Osteria, met een uniek bijbehorend terras dat een adembenemend uitzicht biedt op de Westeinderplassen, is de perfecte trouwlocatie in Aalsmeer. Het biedt plaats aan 100 zittende gasten en tot 250 staande gasten, ideaal voor zowel een intieme als een grootse bruiloft. Zonder terras is de capaciteit 50 zittend en 100 staand. Daarnaast is het ook mogelijk om onze pizzabar op de benedenverdieping er bij te betrekken indien u nog meer gasten wilt uitnodigen. In de osteria bieden wij verschillende aantrekkelijke groepsarrangementen aan met drankjes en kleine gerechten, samengesteld met veel smaak en deskundigheid door ons team.

Om uw trouwdag extra speciaal te maken, zijn er in de omgeving tal van activiteiten die een mooie aanvulling kunnen zijn op uw trouwdag, zoals het maken van een mooie rondvaart over de Westeinderplassen.

Wij zijn voorzien van alle apparatuur op het gebied van beeld en geluid om ieder trouwfeest tot een succes te maken, van grote schermen & beamers tot professionele DJ-apparatuur & draadloze microfoon.

Dus, als u op zoek bent naar de perfecte trouwlocatie in Aalsmeer, zoek dan niet verder. Wij beloven u een dag die u en uw gasten niet snel zullen vergeten! Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op of kom gezellig langs!

Aanvraagformulier

  Aanvraagformulier

   null

   Contact

   +31(0)297-267646
   ciao@christiani-aalsmeer.nl
   Stommeerweg 91
   1431EV Aalsmeer

   Volg ons op social media