Feesten & Partijen

Ben je op zoek naar een feestlocatie voor jou bedrijfsfeest, jubileum, afstudeerborrel, verjaardag of trouwfeest? Dat kan bij ons! Naast dat we zelf graag een feestje geven is het ook mogelijk om een deel van ons restaurant af te huren.

Onze wijnbar en uniek bijhorend terras met uitzicht over de Westerplassen biedt plek aan 100 man zittend en 250 staand. Zonder terras is dit 50 om 100. Wij bieden in de wijnbar verschillende aantrekkelijke groepsarrangementen aan met drankjes en kleine gerechten, die ons team met veel smaak en expertise opgesteld heeft. Ook kun je beneden onze pizzabar afhuren voor diner tot 100 personen. Let op! Vanaf 18 personen werken wij altijd met een groepsmenu, zowel in de pizza bar als wijnbar.  Ook geven wij de voorkeur aan starttijden tot 18.00 of na 20.00 uur, zodat de keuken kan garanderen dat alles soepel verloopt met een groot gezelschap. 

Om de dag compleet te maken, zijn er veel groepsactiviteiten in de buurt die een mooie aanvulling kunnen zijn op het feestje of groepsuitje. Zo biedt Turf Aalsmeer veel groepsspellen aan, of kun je het Historisch Museum van Aalsmeer ontdekken. Voor zowel kleine als grotere groepen raden wij aan een mooie rondvaart te maken over de Westeinderplassen, voordat je gezellig bij ons aanschuift. 

Wij zijn voorzien van alle apparatuur op het gebied van beeld en geluid om ieder feestje tot een succes te maken, van grote schermen & beamers tot professionele DJ-apparatuur & draadloze microfoon. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem gerust vrijblijvend telefonisch contact met ons op of kom gezellig langs! 

Aanvraagformulier

  Aanvraagformulier

   null

   Contact

   +31(0)297-267646
   ciao@christiani-aalsmeer.nl
   Stommeerweg 91
   1431EV Aalsmeer

   Volg ons op social media