Pizzabar
In onze pizzabar staat de pizza die volgens Romeinse receptuur bereidt wordt centraal. Onze Italiaanse pizzaiolo’s onder leiding van chef Leonardo houden zich dagelijks vol passie bezig met het bereiden van het deeg voor onze pizza’s. Doordat wij het gist lang zijn werk laten doen – met een rijpingsproces van minimaal 48 uur – krijgt ons pizzadeeg zijn kenmerkende smaak & de dunne krokante bodem. Onze pizza’s worden daarbij uitsluitend belegd met de beste Italiaanse kazen, vleeswaren & groentes. Zo werken wij voor de basis van onze pizza altijd met Fior di Latte mozzarella die wij wekelijks vers uit Italië ontvangen en gebruiken wij uitsluitend San Marzano D.O.P. tomaten uit de omgeving van Napels voor onze pizzasaus.
Een greep uit ons aanbod van pizza’s: de ‘coppa e burrata’ met tomatensaus, Fior di latte, coppa di parma, rucola, burrata & semi zongedroogde tomaten, of de ‘calzone classico’: de dubbelgevouwen pizza met tomatensaus, Fior di latte, gerookte kaas, beenham, artisjok, champignons & taggiasche olijven. Ook voorafgaand aan de pizza’s is er voldoende om uit te kiezen. Zo zijn er verschillende antipasti van hoge kwaliteit of deel met tafelgenoten één van onze traditionele taglieres, houten planken vol met Italiaanse lekkernijen.
Liever een dagje geen pizza? Op onze kaart vind je ook verschillende authentieke pasta gerechten en een aantal Italiaanse hoofdgerechten zoals Spezzatino (wild stoof in rode wijn), tagliata di manzo (steak) & een vis van de dag. Zo is er dus altijd voor iedereen iets te kiezen! Als afsluiter van het diner is er koffie, digestivi & een uitgebreide dessertkaart, waarbij de huisgemaakte tiramisú & sgroppino uiteraard niet mogen ontbreken. Bekijk hieronder op onze menukaart voor het volledige aanbod.
Vanaf 17.00 worden de ovens aangestoken om de eerste pizza’s te maken en vanaf die tijd ben je dan ook van harte welkom in ons restaurant. Het is ook mogelijk onze pizza’s, antipasti en andere Italiaanse producten af te halen voor thuis, op het werk of een boottocht over de Westeinderplassen. Voor het plaatsen van een take-away bestelling ga je naar onze bestelwebsite.
Een tafel reserveren is mogelijk via de Formitable module op de website. Maak daarbij een keuze voor een tafel in de wijnbar of onze pizzabar Voor reserveringen voor gezelschappen vanaf 14 personen kun je contact opnemen via ons aanvraagformulier.
In het weekend werken wij momenteel met 2 shifts. Indien uw reservering een aanvangstijd heeft vóór 18.30 kan het voorkomen wij de tafel later op de avond nodig hebben voor een volgende reservering. Indien u langer wilt blijven is er vrijwel altijd ruimte om gezellig verder te borrelen in onze lounge, aan de bar of boven in onze wijnbar!
Ook goed om te weten: al onze pizza’s zijn glutenvrij verkrijgbaar en wij bieden verschillende pizza’s aan voor onze vegetarische en veganistische gasten.
In onze pizzabar staat de pizza die volgens Romeinse receptuur bereidt wordt centraal. Onze Italiaanse pizzaiolo’s onder leiding van chef Leonardo houden zich dagelijks vol passie bezig met het bereiden van het deeg voor onze pizza’s. Doordat wij het gist lang zijn werk laten doen – met een rijpingsproces van minimaal 48 uur – krijgt ons pizzadeeg zijn kenmerkende smaak & de dunne krokante bodem. Onze pizza’s worden daarbij uitsluitend belegd met de beste Italiaanse kazen, vleeswaren & groentes. Zo werken wij voor de basis van onze pizza altijd met Fior di Latte mozzarella die wij wekelijks vers uit Italië ontvangen en gebruiken wij uitsluitend San Marzano D.O.P. tomaten uit de omgeving van Napels voor onze pizzasaus.
Een greep uit ons aanbod van pizza’s: de ‘coppa e burrata’ met tomatensaus, Fior di latte, coppa di parma, rucola, burrata & semi zongedroogde tomaten, of de ‘calzone classico’: de dubbelgevouwen pizza met tomatensaus, Fior di latte, gerookte kaas, beenham, artisjok, champignons & taggiasche olijven. Ook voorafgaand aan de pizza’s is er voldoende om uit te kiezen. Zo zijn er verschillende antipasti van hoge kwaliteit of deel met tafelgenoten één van onze traditionele taglieres, houten planken vol met Italiaanse lekkernijen.
Liever een dagje geen pizza? Op onze kaart vind je ook verschillende authentieke pasta gerechten en een aantal Italiaanse hoofdgerechten zoals Spezzatino (wild stoof in rode wijn), tagliata di manzo (steak) & een vis van de dag. Zo is er dus altijd voor iedereen iets te kiezen! Als afsluiter van het diner is er koffie, digestivi & een uitgebreide dessertkaart, waarbij de huisgemaakte tiramisú & sgroppino uiteraard niet mogen ontbreken. Bekijk hieronder op onze menukaart voor het volledige aanbod.
Vanaf 17.00 worden de ovens aangestoken om de eerste pizza’s te maken en vanaf die tijd ben je dan ook van harte welkom in ons restaurant. Het is ook mogelijk onze pizza’s, antipasti en andere Italiaanse producten af te halen voor thuis, op het werk of een boottocht over de Westeinderplassen. Voor het plaatsen van een take-away bestelling ga je naar onze bestelwebsite.
Een tafel reserveren is mogelijk via de Formitable module op de website. Maak daarbij een keuze voor een tafel in de wijnbar of onze pizzabar Voor reserveringen voor gezelschappen vanaf 14 personen kun je contact opnemen via ons aanvraagformulier.
In het weekend werken wij momenteel met 2 shifts. Indien uw reservering een aanvangstijd heeft vóór 18.30 kan het voorkomen wij de tafel later op de avond nodig hebben voor een volgende reservering. Indien u langer wilt blijven is er vrijwel altijd ruimte om gezellig verder te borrelen in onze lounge, aan de bar of boven in onze wijnbar!
Ook goed om te weten: al onze pizza’s zijn glutenvrij verkrijgbaar en wij bieden verschillende pizza’s aan voor onze vegetarische en veganistische gasten.